Bacio karte… Zoki Šumadinac otkriva da li se Karleuša razvodi!

Osim što je vlasnik hita “Autotune”, Zoki Šumadinac je i astrolog. Proteklih meseci, pažnju medija privlači Jelena Karleuša zbog brojnih skandala. I stalno se spekuliše da li se Duško Tošić i ona razvode. To je bio razlog da proveri šta kažu zvezde, odnosno kako Zoki vidi budućnost populanre pevačice:

“Pop zvezda Jelena Karleuša kako je drugačije zovu JK skraćeno već dugi niz godina je u žiži javnosti. Neki osporavaju njen rad dok drugi veličaju. Ipak narodu se ne može nikada ugoditi – i ne treba. Zadnjih skoro pola godine JK je u užarenom obruču javnosti, kako sex aferom, gubitkom majke a sada i razvodom. Ja sam upravo zbog toga ponovo otvorio Jelenin natal i evo šta sam video.
Jelena je zaista prava Lavica, kroz dugogodišnju uspešnu karijeru nailazila je na razne prepreke, nepravde i spoticanja. Pošto je domicil Sunce u znaku čuva ona je veoma uspešno sve prepreke savladala. Druga kuća u natalu gde joj na veoma značajnom polju dominira Strelac sa Neptunom jasno daje do znanja da prepreka imaće još 9 godina, nakon toga počeće stagnacija problema i najzad će moći uživati u miru. Deveta kuća sa duplim Ribama naglašava da ona rado ulazi u konflikte i da obožava afere i buran život. U zadnjih mesec dana konstantno javnost bruji o razvodu JK sa njenim dugogodišnjim suprugom. Upravo je to bio razlog mog ponovnog otvaranja njenog natala i evo šta su mi zvezde prenele. Njena peta kuća natala vezana je za brak a baš u ovom polju stoji joj na čeonom mestu Vertex – Vertex je veoma osetljiva tačka u horoskopu i uvek se nalazi između pete i osme kuće. Ovan u ovom polju sa dominantnim Vertexom govoroi o tome da upornošću i tvrdoglavosti njene se želje ostvaruju. Što u ovom slučaju znači da brak opstaje i da će ona ipak uspeti da zadrži porodicu na okupu. Kada je u pitanju njena poslovna strana, o tome nam govore planete ovako. U desetoj kući koja joj je zadužena za posao i prosperitet stoje čak tri veoma značajne i jake planete – Sunce, Merkur i Saturn samim tim rasporedom planeta sa desne na levo u natalu jasno govore o njenom nastavku uspešne karijere,. Ova i naredna godina biće joj u znaku novih pesama i ovaj aspekt trajaće u natalu sve do sredinom 2025. kada će Pluton zauzeti njen značajni deo natala i u kombinaciji sa zločastim Blizancima početi da pravi obrt u negativnom aspektu kada je poslovna strana u pitanju.”

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...