Oglasio se Čabarkapa i sve razotkrio!

Aleksandra Subotić je tvrdila da nije znala da je Aleksandar Čabarkapa bio u vezi sa njenom mamom i da je ona mislila da je to njen drug.

Oglasio se Čabarkapa i na profilu svoje supruge Klaudije Čabarkape objavio je status u kojem demantuje Aleksandru i žestoko je proziva.

Njegov status prenosimo u celosti:

– Fb prijatelji i neprijatelji i siroke narodne mase , posto sam blokiran obraticu vam se preko profila svoje supruge . Rijaliti govna ne gledam ali me prijatelji obavestavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji a prezime necu pominjati da ne budem opet blokiran . Recicu vam da konjoglava mecka Bozana i majka njena kao stena i tatko mafijoza u pokusaju na kineske baterije lazu apsolutno sve od A do Š . O njihovim porodicnim najsitnijim prevarama i po 1000 dinara , podvodjenjem clana porodice na prostituciju , porodicnim drogiranjem , pijanstvom , izdajom i svim najlosijim karakternim osobinama skupnim porodicnim sljamovima , o njima mogu pricati danima da se ne ponovim mnogo vise od govornika Zmaja od Šipova . Svi oni skupa obmanjuju narod svojim laznim pricama a ja se nisam oglasavao i njih pominjao jako dugo . Da budem skroman ali ja sam kao NIKOTIN tesko me je ostaviti pa njihovi jezici neprekidno melju i ne ispustaju moje ime iz njihovih klozetskih usta . Ja sam taj koji raspolaze sa dokazima a koje cu takodje preko fejsbuka uskoro predociti jer veceras nemam vremena a oni su u vidu sms poruka konjoglave , majke joj i mene . U tom starom telefonu imam barem 1ooo poruka , i deo poruka gde me Aleksandra moli da otkacim Ljubu i da budem sa njom.Te poruke cisto i jasno potvrdjuju da sam u isto vreme zargonski receno peglao majku i cerku a one svojim lazima lazu siroke narodne mase a od kojih zive pa vi vidite dragi pratijoci koga vi podrzavate i na koga trosite svoj novac . Za razliku od majke cerka mnogo mnogo vise laze ja nju u zivotu nikad nisam muvao vec se ona meni guzila i nabacivala pa sam joj cisto pro forme dao ono sto je i trazila bez ikakvih emocija i obaveza. A ona u svojoj glavudzi umislila vezu , brakove i ludila .Zivi bili i uskoro ce te sve videti . Aleksandar Čabarkapa“

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x