Andrijana: Ja nisam drukara, iako su Sanja i Matora htele tako da me predstave!

Pre nekoliko dana, u raspravi između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, njih dve su same otkrile da je Sanja dobijala batine od muškaraca i da je čak i silovana. U toku prve sezone „Zadruge“, Sanja je prvo bila drugarica sa Andrijanom Radonjić, a njih dve su se posle udaljile. Kasnije je između njih dve došlo i do ozbiljnijih sukoba i čak su u jednom trenutku i Matora i Sanja vodile žestoke napade na Andrijanu zbog toga što ona navodno htela da otkrije svima jednu Sanjinu tajnu koju joj je ona u poverenju rekla.
Kontaktirali smo Andrijanu i upitali smo je da li je to da je Sanja silovana tajna koju je njoj Stankovićeva rekla u poverenju i kako gleda na to što su ovu priču Matora i Sanja sada same iznele u javnost.
– Ja neću reći da li je ona na to mislila, zato što više nije predmet mog interesovanja u životu, ali ću reći samo jedno, da ja nisam drukara, izdajica i ono što mi se kaže u poverenju, tako i ostane, pa taman imala odnos, kao sa njom sada, na krv i nož. Ja nijednog trenutka nisam pomislila da išta kažem. Čak ni tada kada su one napravile da tako izgleda. Rijaliti je jako prljava psihološka igra i dešava se to da te ljudi ubede da nisi ispravan iako znaš da jesi. Ja sam napolju shvatila da sam, ja, prema sebi, i prema svima tamo, bila ispravna, i sve što sam radila bilo je iz srca. Postoji jedna poslovica koje se setim svaki put kada usput čujem neke nove situacije između njih, a to je „Nemoj pa se ne boj“. Ja nemam čega da se bojim, to dokazuje i moj život koji trenutno živim, kod kuće, među svojima, zadovoljna i mnogo srećnija od njih. I kao što vidite, nisam opet u rijalitiju, što smatram svojim velikim uspehom. Mogu mirno da spavam i savest mi je mirna, jer znam da sam bila ispravna za većinu stvari – rekla je Andrijana za portal nemazabranjenih.rs i dodala:
– Svako snosi posledice svojih odluka. Što se njih tiče, jedina greška je bila poverenje, koje su gazile sedam meseci i vreme koje sam im posvetila, kao i mnogima tamo, a koji nisu trebali ni sekundu da dobiju.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x