Luna, Marko Petrušević i David SMS POBEDNICI!

Večeras je još jedna „Zadrugovizija“ na programu. Interesantno je da je u stručnom žiriju i Sandra Afrika. Poznato je da je Stanija Dobrojević ranije u „Zadruzi“ prozivala Sandru, pa je pitanje koliko će biti oduševljena kada je vidi u crvenoj stolici. Osim Sandre, u stručnom žiriju su i Nada Topčagić, Čeda Čvorak, Đekson i Maja Nikolić.
Počeo je takmičarski deo šoua…

Prva grupa su bili Miljana Kulić, Brendon i Nadežda Biljić. Njih troje su izveli pesmu „Seksi robot“. Mnoge su nasmejali svojim performansom. Naročito Miljana koja se na sceni pojavila razgolićena.

Stanija Dobrojević, Jovana Tomić Matora i Suzana Perović su zajedno izvele pesme „Kiše“ i „Samo u snu“. Sandra Afrika je prokomentarisala da bi Staniji bilo bolje da je samo igrala, a da nije i pevala. S druge strane, neočekivano, Maja Nikolić je hvalila Staniju da je popravila svoje pevanje i za to kako je pevala i izgledala večeras, pop pevačica je rekla da je ovaj nastup bio za desetku.

Kasnije je došlo do obračuna Stanije i Sandre. Stanija je podsetila Sandru da je bila go-go igračica Mileta Kitića i da je sujetna, a ova njoj da nikada ne može da bude njena koleginica.

Aleksa Savić, Zola i Marko Miljković su zajedno izveli pesmu „Kockar“. Nada je pohvalila Aleksu kako peva.

Sledeći na sceni su Bane Čolak, Mina Vrbaški i Dorotea Jovanović. Bane je pevao pesmu „Autotune“ Zokija Šumadinca, Dorotea je reklamirala svoju lepotu, a Mina je tverkovala.

Marijana Zonjić je izvela pesmu „Rane“ Anastasije Ražnatović, a Snežana Ilić i Zorica Marković su joj pravile društvo na sceni.

Savo Perović je izveo pesmu „Deset mlađa“ Dina Merlina i dobio je komplimente žirija. Tokom svog nastupa, on je na sceni imao podršku Lazara Jeremića i Tome Panića.

Pavle Jovanović je izveo pesmu „Litar krvi“. Rebeka Popović je odbila da se pojavi na sceni sa Pavlom i kako je Ognjen Amidžić najavio, ona će zbog toga biti kažnjeni.

Luna Đogani je sa Davidom Dragojevićem i Markom Petruševićem večeras izvela pesmu „Alkohola litar“.

Nenad Aleksić Ša, Dragana Mitar i Ljuba Pantović su izveli pesmu „Nevaljala“. Ša je od žirija dobio komplimente za repovanje, a Ljuba za izgled.

Lepi Mića je izveo pesmu „Beograđanko“. Njemu su na sceni društvo pravile Marija Kulić i Ana Korać.

Severininu pesmu „Mili moj“ izvele su Aleksandra Subotić i Sanja Stanković,  a društvo na sceni im je pravio Karađorđe Subotić.

Pobednička grupa po glasanju novinarskoj žirija je ekipa u kojoj su Stanija, Suzana i Matora.

Putem mreže „Facebook“, najviše glasova je dobila ekipa u kojoj su bili Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić i Sanja Stanković.

Od stručnog žirija, najviše glasova je dobila ekipa u kojoj su bili Aleksa Savić, Marko Miljković i DJ Zola.

Pobednici na SMS glasovima su Luna Đogani, David Dragojević i Marko Petrušević Petrući.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x