Naida: Ne vara, ne poredi te sa nakazama i nije pi**opaćenik! FOTO

Naida Gadžo izbegava da otkriva detalje iz svog ljubavnog života. Na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije i snimke na kojima predstavlja kako trenira u teretani ili kako izgleda kada je u kupaćem kostimu. Ovog puta, ona je odlučila da pokaže svoju jaču polovinu.

Poznato je da je Naida bila u vezi sa Gastozom, a sada je za njenu sreću i osmeh na licu odgovoran jedan drugi muškarac.

Ona je na “Instagramu” otkrila i zašto je u ovom muškarcu, kojem je pokrila lice i čiji identitet nije u potpunosti otkrila, idealan da bude njena jača polovina.

– Ne povredi te, ne ponizi, ne vara, ne poredi te sa nakazama, nije pi*kopaćenik (samo neka je rupa, pa kakva god), čuva te, ne tera inat, zna svoju vrednost, eh to je muškarčina sine! Amin! – poručila je Naida.

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Naida: Ne vara, ne poredi te sa nakazama i nije pi**opaćenik! FOTO”

  1. Sima

    Ona se usrećila a Gasttzz se spasio i uživa u životu. Svako svojim putem al vidi se ko pati i ko koga proziva! Sve što je suđeno to se i desi.Jednog dana će se slatko smejati kada budu gledali svoje slike i uspomene šta su sve radili i inatili se jedno drugom!

  2. Toma

    Posle Gasttozza sve je praznina.Sediš sa drugim u svili i kadifi a žališ što nisi sa bivšim, sve je devojka objasnila.

  3. Perica

    A kad sazna da je vara da li će biti sa njim ili sa Gasttozzom kji ipak bolje vara!? Jedan je Gasttozz, ljubav se ne kupuje.

Comments are closed.

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...