JANA U SLAVONIJI! Opšti haos, publika oduševljena!

Nakon dugoočekivane najave, klub IQ iz Slavonskog Broda konačno je ugostio folk zvezdu Janu Todorović. Svi stolovi u klubu za ovaj preduskršnji spektal danima prije bila su rezrevisani. Pravi haos i pometnja je nastao izlaskom na scenu kraljice diskoteka. Publika iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore horski u sav glas pevala je sve njene pesme.

Iz minuta u minut redala je svoje hitove. Nakon završetka koncerta usledila je opšta navala za fotografisanje i razne selfije. Jani kao pravom profesionalcu nakon višečasovnog pevanja nije bilo nimalo teško da ispoštuje sve svoje fanove. Svi su bili prezadovoljni koncertom, komentari oduševljena čuli su se na sve strane.

-Zaista jedna divna dama, zadovoljstvo je bilo doći i slušati njene pesme, komentar je Marije iz Splita. Ona uvijek napravi fantastičnu atmosferu, sa oduševljenjem dodaje i Marko iz Zagreba. Nijedan njen koncert ne propuštamo jer znamo šta je kvalitet, prokomentarisali su i drugi posetioci iz Makarske, ali i razni drugi komentari oduševljenja gostiju iz dijaspore koji su svoj praznik započeli upravo sa jednom od najtraženijih pevačica današnjice.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x