Marko sasuo Luni: Ti peckaš Brendona! Pun mi ku**c, ti praviš neke pe**rske priče! VIDEO

Luna Đogani i Marko Miljković žestoko su se posvađali tokom popodneva zbog Branislava Radonića Brendona kada su se uputili ka palati kako bi se fotografisali za jedan portal.

Tom prilikom oni su urlali jedno na drugo, a zatim je Luna donela odluku da se fotografiše bez Marka uz obrazloženje da ne mogu zajedno da se slikaju jer su u svađi. Dok je Luna pozirala, Marko se okrenuo i vratio u kuću.

– Šta ima da skačem kada nisi u pravu? Nisi u pravu! Tebi on smeta, ti ga peckaš! Šta ti koji k*rac on smeta? Da li si ti normalna ženo? Praviš mi ovde neke p*derke priče! Jesi li ti normalna? Da neko raspravlja da li sam gej ili nisam. Daj bre Luna, pun mi je k*rac tvojih stvari tih. Smiri se – vikao je Marko.

– Kada je Brendon u pitanju, za tebe nikada nisam u pravu! J*bao te Brendon više! Ustani i budi muškarac! I meni je pun k*rac tebe! Ti si rekao da ti je pun k*rac! Pun mi te je k*rac tih stvari koje radiš! Ti se ližeš sa čovekom koji mene samo provocira. Idem sama da se slikam, marš bre budaletino – rekla je Đoganijeva Marku, pa onda se obratila fotografu: „Neću da se slikam s njim, kraj priče! Neka se slikaju Brendon i on“.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x