OTKRIVAMO! Zašto Marija Kulić ucenjuje produkciju? VIDEO

Marija Kulić je večeras najavila bojkot programa u rijalitiju „Zadruga“. Ona je ogorčena na produkciju.

– Želim da se obratim Velikoj Šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Znači, ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti s tim da krajem meseca dođe i ona. Međutim, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti tamo i nije ispoštovan dogovor, ja od danas, gledaoci koji očekuju da od mene nešto čuju, nemoj da gledate, ništa neću da pričam. Gledajte tamo Miljanu i Željka, a od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji. Ovde će biti Subotići, a tamo će biti Kulić Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, Ana dolazi u martu kada napuni 18 godina – nabrajala je Marija i prozvala produkciju zbog toga što je Staniji Dobrojević bilo dozvoljno četiri meseca da se odmara van rijalitija, a Miljanij nije bilo dozvoljno ni deset dana.

Kako naš portal saznaje, glavni problem je u tome što produkcija „Pinka“ ne želi Miljanu Kulić da vrati na imanje do kraja druge sezone, već joj je ponuđeno da bude učesnik u narednoj sezoni. Trenutno „Zadruga 2“ ima ogromnu gledanost i Miljana bi u ovom trenutku bila suvišna za ovaj šouu. Zato Marija i ucenjuje produkciju jer želi tako da primora „Pink“ da Miljanu ipak vrate do kraja sezone.

Da podsetimo da su Miljana i Marija Kulić u ovoj sezoni „Zadruge“ imale niz privilegija, ali su se obe više puta ponele nezahvalno.

Pogledajte šta je Marija rekla!

Marija Kulić ucenjuje produkciju!

Posted by Lale Kroka on Недеља, 14. април 2019.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *