Jelena Govedarica organizovala modni i pozorišni performans u Prijedoru! FOTO

Modno- scenski performans „Žena u životu jednog muškarca“ oborio je publiku sa nogu, koja je ispunila Prijedorsko Pozorište do poslednjeg mesta. Internacionalni šou sa gostima iz BiH, Beograda, Podgorice i višemesecnim pripremama odjeknuo je daleko. Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima ali i kako zasluzimo tako i starimo, osvojila je publiku koja je smenjivala aplauze i smeh.

Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu a Models by JG su izneli priču jedne učionice kroz modu. Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić (Maša i meda) i autorka projekta koja je scenarista, koreograf, organizator Jelena Govedarica. Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky koji je poručio da uvek budemo svoji i drugačiji a čija kolekcija je iznesena kroz Jelenin san pre venčanja.

Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sećanje glumica na matursko veče. Hrabra mama Sara sa svojim devojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i delom najmama u kom je učestvovala. Dizajnerka jugoslovenskog glasa Brana Čavić kolekcijom Unska rapsodija predstavljena je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo, ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cenjenog modnog imena. Muzički dio koji je kroz scenario predstavljen kao dio zabave uz tv dve drugarice i brako-razvodna parnica, iznela je pevačica Irma Sejranić. Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa predstavili su nove kolekcije. Voditeljski dio pripao je Dijani Đordjević sa K::CN.


Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.
– Poštujem rad Jelenin i došla sam da upotpunim koncept jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomerio granice mode – rekla je Brana Čavić.
Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x