Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je "estradna prostituka"

Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je “estradna prostituka”

Bivšu policajku sa petogodišnjim radnim iskustvom u sektoru granične policije na Aerodromu “Nikola Tesla” Dušicu Grabović na estradi optužili da je elitna prostituka


Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je "estradna prostituka"

Da lepota može da bude usud koji najčešće odredi “medijsku sudbinu” devojkama koje krasi naočit fizički izgled, na svojoj koži je osetila pevačica Dušica Grabović, kada je policijsku uniformu zamenila muzičkim uređajem zvanim mikrofon. Upravo ta simbolika oblika “uslužnog sredstva za pevanje” kojeg se u današnje veme hvataju svakakve starlete, urušava ugled pevačke profesije.

Najnoviji primer je medijska insinuacija, koja nakon pročitanog teksta, dobija znčenje neistine a “leži u tvrdnji” pojedinih medija koji su “taktikom slepog kopiranja” potezom copy/paste, označili prostitutkom samo zato što je odabrala profesiju pevačice i nastupa “rame uz rame” sa najvećim zvezdama i jedna je od atraktivnijih devojaka sa javne scene čiju lepotu sigurno ne bi verifikovao i “Instagram” da u njenoj pojavi i imidžu ima ičeg vulgarnog.

Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je "estradna prostituka"

Bila je i učesnica rijalitija “Farma” nakon čega je počela da nastupa širom Evrope a nedavno je najavljen i njen nastup sa Cecom Ražnatović u Meksiku. 


Takva vrsta etiketiranja mojih koleginica počela je izrekom koju su mediji “usvojili” kao standardizovanu oznaku za žene lakog morala. Reč je o krilatici “Fina, fina pa Severina!” Odakle nekome pravo da ženu koja je jedna od najvećih zvezda u regionu, označi začetnicom moderne muzičke pornoografije na Balkanu. Mene su kolege pa i koleginice u časnoj policijskoj profesiji nazivali “lutkom” a čim sam skinula uniformu, zbog pevanja su me označili prostitutkom. Ako sam sa nekim bila za novac “i to taj famozni makro iz lažnog teksta znaće”, a ja ću ali samo na sceni, pred publikom skinuti gaće! Pošto je takav scenario nemoguć, mediji dobiće krompir vruć, i ako ne dobijem izvinjenje, sud će odbranit moje poštenje.

Foto:Facebook/Privatna arhiva

Izvor:PRessSerbia/Ekskluzivno

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...