Prozvala Aleksandru: Ona se i dalje takmiči sa Dalilom, a Stanija je koristi!

Mirela Lapanović je više puta delila rijaliti sa Aleksandrom Subotić i ona tvrdi da povratnica u “Zadrugu” uopšte nije iskrena.
– Sam povratak Aleksandre u “Zadrugu 2” je degutantan, jer je pre toga nije poštovala “Pink”, optuživala da drogiraju Davida i da su lošija kuća od “Happy televizije”, gde je za 2.000 evra odglumila gubitak deteta za šta je optužila Dalilu. Spremna je da gazi preko leševa. Izbačena je jer je bila nasilna prema Ramoni, prva je udarala i gazila Tomovića, pesnicom je nabola Minu, vređala je Zerinu zbog silovanja i sa tim sve žene koje su to preživele. – rekla je Mirela i dodala:
– Aleksandra Subotić je osoba koju lično znam ko je. U „Snajkama“ je hvalila Ljubu da je divna majka, u „Parovima“ takođe. Sad najstrašnije proziva majku. Menja priču kako njoj odgovara. Čitava nacija je videla ko je ona što je i pokazala u „Zadruzi 2“. Davida je urnisala psihički, lagali su oboje za veridbu, nikada se nisu zaista verili u spoljnom svetu. Sve je to bila Sandrina borba sa Dalilom. I dan danas pominje Dalilu jer se ona stalno takmiči sa Dalilom. Da joj je stalo do Davida nije istina jer ga je prevarila dok je on bio u Americi.

Mirela tvrdi i da nije tačno da Aleksandra nije znala da je Čabarkapa oženjen, kako sada predstavlja.
– Znala je i da je Čabarkapa Ljubin ljubavnik. Spetljala se sa maminim ljubavnikom. U to vreme, Čabarkapina supruga je bila trudna i imala je dvoje male dece. Pa, u Parovima je hvalila Čabarkapu i pljuvala je njegovu ženu, a sada kaže da nije znala, a Internetom kruže slike Sandre sa 16 godina, Klaudije i Čabarkape. Znači to sad laže da nije poznavala tu ženu. Svesno je pokušala rasturiti taj brak. Sada glumi žrtvu i udara na Davida, ali ne zbog emocija, to čini zbog rijalitija. Svaka druga reč joj je laž. David se zaista zaljubio u Anu. Aleksandra sada pokušava da glumi Kiju, ali Kija je žena koja nije lagala, ona je imala pravi brak, nije rasturila tuđi, nije spavala sa maminim ljubavnikom, Kija nema nijednu zajedničku stvar sa Sandrom – smatra Mirela.

Starleta tvrdi i da Subotićeva uopšte ne misli na dete kako to predstavlja.
– Jedini lažov u ovoj priči je Sandra Subotić. Patetiše u vezi deteta, a da je tako, ne bi uopšte ulazila i bila bi uz ćerku koju čuva klinka koju zna kratko vreme. Pratila je 24 sata dnevno i sastavljala taktiku, ali joj je loša gluma jer loše laže i ukopava se u svojim lažima. Ona u ovoj situaciji nije žrtva, jedina žrtva je tu David kojeg je mesecima psihički zlostavljala. Davidova je jedina greška što nije rekao šta je istina. Zbog lažne priče i deteta je bio zaštitnički nastrojen, a upravo zbog te Sandre nije video svog brata Dejana jer ih je ona zavadila. To svi znamo i postoje klipovi – navela je Mirela.
Ova bivša učesnica „Parova“ tvrdi da Aleksandra nema nikakvo pravo da morališe Luni Đogani, Ani Korać ili bilo kojoj drugoj devojci u „Zadruzi“.
– Brzo će ona pokazati svoje pravo lice jer je nasilnica koja izaziva na nasilje. A Stanija situaciju iskorišćava što je degutantno, jer je zbog Sandre izbačen Vlada. A ona se sada lažno liže sa tom osobom.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x