I U DOBRU I U ZLU! Andreana bez sujete pohvalila Slađu Allegro! VIDEO

Slađa Allegro danas je predstavila spot za novu pesmu koja nosi naziv „I u dobru i u zlu“. Reč je o baladi koja je osvojila simpatije mnogih već na prvo slušanje. Što se tiče spota, koji je osmišljen kao pozorišna predstava, u njemu su uloge poverene Predragu Damnjanoviću, Katarini Bajraktarević, Ognjenu Drenjaninu i Teodori Petrović.

Mnogi su i na „Youtube“ i na društvenim mrežama uputili niz lepih reči na račun ove spota i ove pesme, a i folk pevačica Andreana Čekić je i ovog puta dokazala da nije sujetna i da nema problema da pohvali svoje kolege i ona nije štedela na komplimentima na račun ovog spota.

– Najslađe za kraj dana! Razmišljam da li da se obratim Slađi, Sharanu ili vama, ali najbolje je kad se obratiš samom sebi. Zahvalna sam kad vidim ljubav i umetnost u remek delu kao što su ova pesma i spot. Ježim se na svaki otpevan ton, na ove reči, na sliku i ideju, ježim se od miline, ježim se od činjenice da su ljubav i vera jedina stanja koja postoje, zahvalna sam jer me to čini srećnom. Perfekcija postoji onda kad si iskren prema sebi. I u dobru i u zlu – poručila je Andreana u objavi na mreži „Facebook“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x