Bivši zadrugar razotkrio Davida! Poručio je Aleksandri da sve radi zbog rijalitija!

Bivši učesnik „Zadruge“ Petar Tojagić napustio je takmičenje nekoliko dana posle Aleksandre Subotić.

S obzirom na to da je David Dragojević bio potrešen kada je saznao da će sam nastaviti takmičenje, on je činio sve kako bi svoju verenicu uverio da je voli i da jedva čeka da je ponovo vidi. On je tim povodom tada nominovanom Petru poručio da obavezno pozdravi Aleksandru, a onda je samo nekoliko dana kasnije uplovio u vezu sa Anom Korać i javno saopštio svima da sa Subotićevom ne želi više nikakav kontakt.

Zbog toga je u Beloj kući nastala opšta pometnja, naročito kada je David ničim izazvan rekao da ona pod hitno mora da napusti njegov dom u kojem je živela sa Biljanom Dragojević, njegovom majkom, uz obrazloženje da će oženiti Anu i da ona više nema šta da traži tu.

Međutim, Aleksandra se sinoć vratila u Zadrugu, gde je Dragojeviću sasula sve u lice i između ostalog ispričala svima kakvu je poruku dobila od Tojagića i samim tim stavila do znanja svima da je on neiskren.

Mi smo odmah kontaktirali Tojagića kako bi nam potvrdio Aleksandrine navode,nakon čega je bez dlake na jeziku priznao kakvo je njegovo mišljenje o celokupnoj situaciji.

– On je meni rekao pred izlazak da pozdravim Aleksandru i da joj kažem da je voli i da se ništa ne brine, da će sve raditi zbog rijalitija. Njih dvoje su stvarno lažirali tu veridbu, znam priče od ranije, sve zbog fanova i da bi imali glasače. Mislim da se David stvarno zaljubio u Anu, to ne osporavam, ali neka igra je u pitanju to sigurno – rekao je Petar.
Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x