Stanija: Ne želim da slušam Miću, ja volim da grešim sama! VIDEO

Danas su u Beloj kući održane nominacije. Voditelj Milan Milošević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi zadrugari nominovali nekog od dva potrčka koje je postavila Sanja Stanković, Staniju Dobrojević ili Pavla Jovanovića.

Iako je većina zadrugara iznelo ne baš najbolje mišljenje o Staniji, gde su je proglaslili proračunatom osobom koja sve radi smišljeno, većina učesnika dalo je svoj glas Jovanoviću.

Jedna od retkih osoba koja je iznela loše mišljenje o Staniji, a nominovala je, bila je njena rivalka Luna Đogani. Podsetimo, ona je za Staniju izjavila sledeće:

– Ja nemam lepo mišljenje ni o Staniji, ni o Pavlu. Sve ovo što on priča o Dragani mi je odvratno, ali sa Stanijom imam konflikte. Ona je prva započela, ja joj samo vraćam. Neću joj više dati ono što ona želi od mene. Nominujem Staniju.

Stanija se zbog ovoga začudila, pa se požalila svojoj prijateljici Marijani Zonjić:

– Ne dođu mi na rođendan, a ne nominuju me. Ja mislim da bi oni Pavlu došli na rođendan, a većina ga je nominovalo. Ništa mi nije jasno – rekla je Stanija.

Zatim se osvrnula na svoje učešće u najgledanijem rijaliti šou programu „Zadruga 2“, te izjavila kako nije pravila toliko grešaka, iako se to možda od nje očekivalo:

– Nikad nisam šetala gola, iako se to možda od mene očekivalo jer sam starleta – dodala je Dobrojevićeva.

Osvrnula se i na zadrugare koji su je nominovali, a kako je sve to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x