Estetski centar „Dermamedic“ obeležio treću godinu uspešnog rada! Otvorena nova poslovnica u Lukavici! FOTO/VIDEO

Estetski centar „DERMAMEDIC“ nedavno je proslavio svoj treći rođendan. Etno selo Stanišići u Bijeljini bio je destinacija spoja sjaja i lepote koji je okupio mnoge poslovne ljude, kolege, prijatelje i javne ličnosti. Ono što je takođe veoma oduševilo brojnu klijentelu širom regiona je otvorenje i nove ekspoziture u Istočnom Sarajevu (Lukavica).

Inače, „Dermamedic“ svojim klijentima nudi osim estetskog tretmana i edukativni u kojem vam doktorica Marija Ristanović svakodnevno stoji na raspolaganju.

Na proslavi u eminentnom hotelu Sankt Peterburg, Stanišići okupile su se mnoge javne ličnosti, prijatelji i saradnici doktorice Marije Ristanović koja je o svemu vodila računa. 

– Poseban akcenat stavljam na njenu svakodnevnu edukaciju i seminare po celom svetu što je svakako rezultat na kojem možemo svi da pozavidimo. Pokazala se i ovaj put kao izvrstan domaćin. I kada je kvalitet tu, sasvim je normalno da ću svoje poverenje pokloniti upravo „Dermamedicu“, prokomentarisala je i Violeta Papić-Stamenković koja je istu veče prisutne zasenila svojim outfitom, ali i umećem profesionalne prezentacije kakvo samo ona poseduje.

Pored popularne voditeljice prestižne televizijske kuće u regionu BN, Mariju je podržala kuma Hana Hadžiavdagić-Tabaković koja je ujedno i zaštitno lice ovog uspešnog estetsko-edukativnog centra, te Bojan Belić sa suprugom. Slavlje se nastavilo do kasno u noć, a za muzički deo pobrinuo se Željko Đmura kao i Maja Marijana koja je bila specijalni gost.

-Veoma sam srećna večeras da sa svojim suprugom delim sreću moje drage Marije. Ja znam koliko joj ovo sve znači. Ovako divan susret sa meni dragim osobama iz javnog života koje dugo nisam videla izaziva samo oduševljenje, kratko je izjavila Hana Hadžiavdagić-Tabaković.

Na radost mnogih prijatelja eminentnog centra za ulepšavanje otvorena je i nova poslovnica u Istočnom Sarajevu-Lukavici. Svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu ili neophodnim promenama na sebi. Ukoliko se odlučite za neku promenu, Hilandarska 38 u Lukavici upravo je adresa koju trebate posetiti. 

Dragi naši,pogledajte delić atmosfere sa otvaranja Dermamedic-a II u Hilandraskoj 38/1/ LukavicaLjubim vas puno…vasa dr Marija Ristanović❤

Posted by Estetski centar Dermamedic on Субота, 09. март 2019.

https://www.instagram.com/estetski_centar_dermamedic/?hl=sr

Ja sam prezadovoljna! Mnogo ljubazno osoblje koje vas dočeka sa osmehom i ponudi pićem dok čekate. Jako profesionalni, možete ih pitati sve što vas zanima jer vam u potpunosti posvete vreme, a doktorica se pobrine da svaki tretman (pa i oni bolni) bude jako ugodan. Jedva čekam sledeći!- Samo je jedan od mnogobrojnih komentara podrške čiji su klijenti svoje poverenje poklonili upravo ovom SVETSKI PRIZNATOM ESTETSKO-EDUKATIVNOM DERMAMEDIC CENTRU…

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *