Marko: Luna, upozoravam te, budiš u meni nešto što nisam! VIDEO

Luna Đogani i Marko Miljković su ponovo počeli da se svađaju. Razlog za glasnu raspravu je isti, njegov odnos sa pojedinim zadrugarkama, ali i to što se blogerki ne dopada kako se Miljković ophodi prema njoj.

Marko se ozbiljnim tonom obratio Luni i rekao da više neće da trpi njene nervne slomove, glasne svađe i gurkanja tokom rasprava.

– Luna, ja više stvarno ne mogu da tolerišem tvoje vrištanje. Neću unošenja u facu! Ja tako ne pričam i kraj. Budiš u meni nešto što nisam. Vrištanje i guranje neću da ti tolerišem, kraj! Luna, upozoravam te. Dva dana sve isto radiš – govorio je Marko, a onda je Luna počela da plače.

– Ja se tako svađam, drugačije ne umem. Ne želim da opet plačem zbog nekog dečka. Budiš i ti to u meni. Ja ti kažem da neću da budem Luna kakva sam nekada bila. Tvoji razni klipovi bude to u meni. Još te grlim, a ti me odbijaš. Muka mi je da se svađam sa tobom. Rekla sam izvini i ti ništa. Dokle ću više ja da se izvinjavam, ko će nekad meni da se izvinjava. Kao ti mene ne možeš da tolerišeš? Je l’ ti lepo da se stalno ponižavam? Očajna sam, niko me ne j*be dva posto. Ti me praviš još gorom. Ti ne umeš sa mnom. Ako ti nije lepo, nemoj brate – ronila je suze Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x