OBRAČUN SA IVANOM IVANOVIĆEM? Điđa „skinut“ sa O2 TV!

Kako je Ivan Ivanović otkrio na svom profilu na mreži „Twitter“, više se neće snimati emisije popularnog zabavnog šoua „Stolice“.

– Ukinute “Stolice”! Najpopularnija i najgledanija emisija O2tv,ukinuta je bez objašnjenja ili obaveštenja. Ovaj menadžment ukinuo je Utisak, 1ep “večeri” i Stolice. Više nego bilo ko ikada. Nadam se da će ih novi gazda voleti Pozzz bivšim kolegama uz “ništa se nije promenilo” – naveo je Ivan na mreži „Twitter“ i dodao:

– Kviz, hej, kviiiiiz. Ne politička emisija, KVIZ! Zato što ga rade nepodobni, šta?! Ta nac. frekvencija je pod okupacijom, kao što sam i najavio u decembru. Koliko to košta, da pristaneš da budeš deo takve sramote? Pitam one koji su uzeli povišicu i potpisali ostanak.

Podsećamo da je ovaj kviz vodio Srđan Dinčić poznatiji pod nadimkom Điđa. On je nekada na „Prvoj“ bio blizak saradnik Ivana Ivanovića, a nakon što je prekinuto emitovanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, Dinčić je uporedo nastavio da sarađuje sa Ivanovićem. Za mnoge je odluka o ukidanju kviza „Stolice“ izazvala sumnju da je to još jedan obračun sa Ivanovićem i njegovim saradnicima.

Podsetimo da je vlasnik „O2 TV“, kao i vlasnik „Prve“ Srđan Milovanović, inače vlasnik i „Kopernikusa“, a dovodi se u vezu sa vladajućim režimom.

 

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *