DAVID STANIJI NIJE DAO NI DINAR! Karađorđe odmah reagovao!

David Dragojević, koji je ove nedelje vođa, danas je podelio budžete. Zbog kršenja pravila od prošle nedelje, ove nedelje su svim zadrugarima umanjeni budžeti za po 2.000 dinara, pa je deo zadrugara ove nedelje ostao bez budžeta.

Među zadrugarima koje je David ostavio bez budžeta ove nedelje su bili i Stanija Dobrojević, ali i Maja Marinković i Marijana Zonjić, koje je on izdvojio kao njene drugarice.

Međutim, interesantno je da je Karađorđe Subotić, koji je dobio najveći budžet od Davida, kada je čuo da Stanija nije dobila ni dinara, odmah pola svog budžeta dao njoj, što je nju prijatno iznenadilo.

Stanija je kasnije prokomentarisala da se sa Karađorđem i ne druži, da imaju normalnu komunikaciju i da mu samo skuva kafu, pa ju je zato pozitivno iznenadio njegov gest.

Facebook Comments

Tags from the story

1 Comment

  • Stanija Kraljice, najkulturnija devojka, sa lepim manirima. Svi zadrugari do poslednjeg su zli ljudi bez emocija, lepih manira, i ljudskog postenja. Ne moze se niko selekcijom odvojiti sem gospode sudije. Kojs se silom prilika prilagodila. Za Staniju sam mnogo pre znala da Vlado nije za nju, nije joj dorastao, a za crnogorce je poznato da su u sustini misevi, a prse se da su slonovi.Kakva je to junacina koja je samo sposobna da zlostavlja zene. Treba da ga je stid, ni za gde je nije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *