Zameraju joj što peva na romskim svadbama! Ovako je Sara reagovala na kritike!

Ranije je Sara Reljiić često snimala „covere“ na kojima je pokazivala kako peva svetske pop hitove kao što su pesme Arijane Grande. Nekim njenim fanovima je zato iznenađenje što ova bivša zadrugarka osim što nastupa po klubovima, ona peva i na romskim svadbama. Oni smatraju da takve tezge nisu za jednu urbanu pevačicu kao što je Sara.

Kontaktirali smo Reljićevu i proverili smo sa njom kako ona reaguje na ove kritike.

Naše najveće zvezde i imena u narodnoj muzici pevala su po takvim veseljima. Ja sam imala tu čast da radim sa istim tim ljudima na takvim mestima. E, sad, to što je vremenom ljudima sa poremećenim vrednostima postalo časnije da pevači pevaju po klubovima nego po veseljima to je već njihov problem. Ne vidim koja je razlika. Osim što je moj hobi, pevanje je i moj posao, a ja obavljam posao u klubu, na proslavi, u kafani, ili, ako Bog da, jednog dana i na koncertu. Meni je najbitnije da ja svoj posao obavljam pošteno i da se sama trudim za sve. To što sam ja urbana i što pevam sve žanrove, je samo moj plus, a ja sam pre svega muzičar koji voli kvalitetnu muziku bez obzira na žanr – rekla nam je Sara.

Inače, Sara je snimila pesmu koju je otpevala na romskom jeziku. Reč je numeri „Dik dik“ koja je zapravo duet. Kako se Reljićeva snalazi na ovom terenu, pogledajte u linku ispod!

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *