Nakon žurke u Zadruzi… DJ Stefano: Stanija je definitivno najlepša zadrugarka!

DJ Stefano je jedan od trojice di-džejeva koji su juče bili zadruženi za muziku na rođendanskoj žurki Lune Đogani. On je za portal nemazabranjenih.rs otkrio ko je od zadrugara na njega ostavio najjači utisak.
– Od zadrugara najjači utisak na mene je ostavio Bora jer je zaista pravi šoumen. Takođe bih rekao da se prema nama postavio veoma prijateljski – rekao nam je DJ Stefano.
Ovaj DJ nam je otkrio i da privatno poznaje Zolu već pet godina jer su DJ Erke i on nekada često putovali i radili po Bosni i Hercegovini, gde su sretali i Zolu.
Stefano živi u istom kraju gde i David Dragojević, pa smo ga pitali kako mu izgleda Davidova veza sa Anom.
– Iskreno, koliko sam mogao da vidim, deluje mi da je srećan sa Anom. Idu mi jedno uz drugo – rekao nam je Stefano.
Pošto Stanija Dobrojević živi u Novom Sadu, gde Stefano često radi kao DJ, proverili smo sa njim koliko je često sretao ovu zadrugarku u novosadskim klubovima i kakav utisak ima o njoj.
– Što se tiče Stanije, nju sam viđao po novosadskim noćnim klubovima i mogu reći da je ona jedna atraktivna devojka za koju se može reći da ima stila.
A koja zadrugarka po mišljenju ovog DJ najlepše izgleda?
– Iz prethodne rečenice se može i zaključiti da je Stanija definitivno najlepša zadrugarka bez i malo razmišljanja i bilo kakve dileme – naveo je ovaj DJ.
Inače, da podsetimo, i DJ Stefano, kao i DJ Alex Ris i DJ Erke, koji su juče puštali muziku na Luninom rođendanu su iz „NS Party Team“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x