Luna nije ni svesna šta joj se priprema! FOTO

Luna Đogani će sutra na imanju u Šimanovcima proslaviti rođendan. Kako saznajemo, fanovi su najintrigantnijoj zadrugari spremili brojna iznenađenja, a među svim tim iznenađenjima je i čestitka koju joj šalje njena najveća fan stranica na „Instagramu“ „Vortex“.

– Tek kada si ostala potpuno sama, spoznala si svoju snagu, i sebe kao ženu. Možda te život namerno bacio od zid, ne da bi slomila vrat, već da bi slomila oklop oko srca koje si tako pažljivo u željezo zalila.
Tvoje srce zaslužuje da voli i voljeno da bude. Da bude živo. I kad si stajala sama držeći svoju dušu za ruku, potpuno izgubljena u lavirintu svojih osjećanja, shvatila si da je jedini pravi put onaj na koji te kompas u grudima odvede. Mi te u svemu podržavamo i svim srcem smo uz tebe. Samo da si nam sretna, Lunči. Voli te, samo tvoja Luna-Vortex Familija. Lijepo nam se provedi u svim iznenađenjima koje smo od srca srcu priredili! Sretan rodjendan Lunči naša – stoji u čestitki koju će Luna sutra dobiti od ove svoje fan grupe.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x