Tomović pokušao da svali krivicu na Pink, prepiska otkriva da je sam kriv! FOTO

Vladimir Tomović je prozvao novinara „Pinka“ Darka Tanasijevića da je raskinuo sa Stanijom Dobrojević u njegovu ime, a ne da je on to uradio. Ipak, prepiska između Vladimira i Tamare Radoman, Stanijinog PR, otkriva da Tomović nije bio iskren i da je on zaista želeo da raskine sa Stanijom.

– Poštovani, na početku želimo da vam kažemo da je ovo saopštenje Stanijine porodice, kao i čitavog PR Tima. Žao nam je što smo prinudjeni, da iznosimo ove stvari u javnost, ali ne znamo kako drugačije da stanemo na put nekim igricama, manipulacijama, pravljenje Stanije krivcem za nešto za šta nije kriva, osudjivanjem i ostalo. Takodje moramo da napomenemo da ni mi kao ni Stanija ne volimo ultimatume, naredjivanja, uslovljavanja i ostalo. Do sada nismo želeli da se mešamo, niti oglašavamo povodom novonastale situacije, ali naša dužnost je da pre svega štitimo Stanijine interese. Ono što odgovorno možemo da tvrdimo je da su Stanijine emocije bile iskrene i prave, da nije apsolutno ništa ružno uradila kako bi ugrozila svoju vezu i povredila svog partnera. Stvari koje su joj zamerane, malo je reći da su za nas smešne i mizerne. Stanija Dobrojević je javna ličnost već 10 godina, od svog imena je napravila brend. Pobednica je rijalitija i poznata je po svojim čvrstim stavovima, britkom jeziku, i ispravnom razmišljanju. U rijaliti Zadruga je pozvana upravo zbog toga, od nje se očekuje da bude svoja i surovo iskrena. Rijaliti je trenutno njen posao i svako ko to ne može da razume,definitivno nije dorastao njoj. Ako se od nje očekuje da bude nešto što ona nije, da bi usrećila nekog drugog je jako sebično. Ona se nalazi u jako ozbiljnoj psihološkoj igrici, gde su bilo kakve zamerke ili nerazumevanje od spolja samo udarac na njenu psihu i nešto sto je remeti i povredjuje. Ona je emotivno biće koje voli, ali se od nje očekuje da bude lavica i borac kao što je bila u prethodnim rijalitijima. Pre ulaska u rijaliti postavila je Vladimiru pitanje da li će moći da se nosi sa situacijom i da li će moći da podnese pritisak, rekao je da hoće, ali definitivno nije uspeo u tome s obzirom da joj zamera stvari koje su za sve samo ne za zameranje i time pokazao da ipak nije dorastao devojci kao što je ona. Nemojte tražiti krivca za ovu situaciju u novinaru Pink.rs, produkciji, PR Timu, porodici vec na nekom drugom mestu. Svako ko želi da pruža Staniji podršku na ovom njenom putu u rijalitiju, dobrodošao je na svim njenim društvenim mrežama, a svi oni koji se samo nazivaju podrškom, a onda samo traže razlog da joj nešto zamere, mogu slobodno da se prebace na neke druge stranice! Još jednom vas podsecamo da se rijaliti u kome je Stanija učesnik nalazi u Šimanovcima, a ne izvan tih kapija. I za kraj LJUBAV AKO JE BILA PRAVA I ISKRENA, ONA ĆE SVOJ PUT PRONAĆI I NAKON RIJALITIJA, jer nije sve u društvenim mrežama i medijskom eksponiranju! Srdačan pozdrav! – poručila je Stanijina porodica na oficijalnoj stranici Stanije.

Pogledajte šta je sve Vladimir pitao Tamari i da li je zaista bio iskren posle na „Instagramu“ u prozivkama na račun „Pinka“!

Na istoj stranici, podsetili su i šta je Tomović objavljivao nekoliko dana pre poziva…

 

 

 

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *