Zlatin muž brani Lunu: Sada se radujete tuđoj nereći, kao i što mrzite tuđu sreću!

Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu. Blogerka je utučena i tuguje, a dok Savo Perović pokušava da je uteši na imanju, a u spoljnom svetu, od hejtera, nju brani Vlada Novaković, suprug Zlate Đurković.

– I šta ćete da osudite sad ako više ne bude „stenjanja“ u tuš kabini?! To što je možda opet verovala i ispala naivna?! To što je ona opet pogrešila, a nije „ukrala“ ničijeg muža?! Ne… Vi ćete sad da se radujete tuđoj nesreći, kao i što mrzite tuđu sreću. Vi uvek imate materijala da pljujete, jer ste tako programirani i to vam je životna hrana. Nezadovoljni i učmali u svojim životima. Vaša deviza je: Kad čujem (a slušam namerno) stenjanje, onda ijuu… Promenim kanal, ali kad vidim da neko pati i ima muku veću od moje… e onda pojačam TV.  Budite ispravni i čisti u vašim mislima. Biće vam bolje… verujte! – poručio je Vlada na „Instagramu“ i dodao:

– I još nešto… Nemojte da se iznenadite ako Zlata prebaci Luni kada pogreši, možda se i posvađaju kao što bi svako prebacio svom detetu. Možda njih dve ne progovore ni reč do kraja… Ko to zna… Zlata je voli kao ćerku, to je sigurno. Kao što i malog Aleksu voli kao sina. Ali u svakom slučaju gospođe, devojke, grešne i bez greške, ostavljene i ostavljačice, voljene i nevoljene, ljubavnice i preljubnice, lažne i ispravne… Sve imate opciju da produžavate ili ne. Bilo da produžavate agoniju, lažnu ili pravu sreću. Svakoj, ali svakoj i onoj koja mene i Zlatu pljune ili opsuje. Iskreno od srca želim da bude voljena, mažena i pažena. Svaka žena to zaslužuje!

https://www.instagram.com/p/BuefH81AJhQ/

https://www.instagram.com/p/Buenm8KA6Z7/

Previous Article
Next Article

One Reply to “Zlatin muž brani Lunu: Sada se radujete tuđoj nereći, kao i što mrzite tuđu sreću!”

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x