Zdravstvene probleme je stavila pod kontrolu! Ivana predstavila LEDENO DOBA! VIDEO

Više od godinu dana se čekalo da Ivana Pavković predstavi spot za pesmu „Ledeno doba“. Reč je o numeri koja je ova popularna pevačica snimila u studiju, ali posle toga za istu nije mogla da snimi i spot jer je imala zdravstvene probleme. Tačnije, imala je alergiju na neke kozmetičke proizvode i šminku i zbog svega toga je doživljavala brojne neprijatnosti. Čak se dešavalo da je morala da prekida nastupe.

– Ivana Pavković i Nebojša Vojvodić su pevali na jednoj svadbi u Subotici i u toku večeri je Ivana valjda dobila neku alergiju zbog koje u jednom trenutku nije mogla da peva pa je hitno otišla na pregled – otkrio nam je tada očevidac sa jednog nastupa koji Ivani sigurno nije ostao u lepom sećanju.

Ivana nam je jednom prilikom otkrila da je njen ovaj zdravstveni problem stavljen pod kontrolu.

I dalje sam pod terapijom. Nije opasno po život, ali je jako neprijatno i zaista nije naivno. Moja doktorka kaže da treba strpljenja i vremena za alergiju, a ja se trudim da imam strpljenja i trenutno živim sa tim i trudim se da budem pozitivna. Bitno je da smo pronašle adevatnu terapiju i da mogu da radim svoj posao, a da nisam pod stresom da li će mi nešto izađi, jer verujte, kada izađe nije ni malo prijatno za gledanje. Tako da ću sada moći da se posvetim pesmama i spotovima i to jedva čekam – rekla je Ivana nedavno za naš portal.

Da su uspeli da stave pod kontolu tu alergiju, Ivana je dokazala danas jer je konačno predstavljen spot za pesmu „Ledeno doba“. Na prvo slušanje, tekst ove numere je već osvojio simpatije Ivanine publike. Naročito pripadnica nežnijeg pola. U spotu, Ivana blista i sada izgleda bolje nego ikad.

Kako sve izgleda i zvuči, pogledajte ispod!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x