Zlatin suprug brani Lunu: Gospođe, nađite nekog zbog koga ćete i vi stenjati!

Zlata Đurković, čak i njena ćerka, na meti su kritika nekih koji nisu zadovoljni što ova pevačica u rijalitiju pruža podršku Luni Đogani. U zaštitu svoje supruge, ali i Lune stao je suprug ove pevačice Vlada Novaković.

– Hajde da stanem na put pljuvanju Zlate zato što podržava Lunu. To je otišlo predaleko da se pominje Zlatina ćerka, u smislu da joj žele da bude kao Luna, koju pljuju na svakom koraku zbog prošle sezone… Sram vas bilo! Vi bezgrešni… Svako ima pravo da pogreši, pogotovo devojka od 20 godina… Zbog toga treba da je razapnemo? Ona se vratila da ispravi grešku. Za to – kapa dole. Taj brak da je valjao, trjao bi… Ta priča da je bila fer prema Luni, ne bi ovo dvoje sad zajedno nastupali. Da, Zlata je napala Miću u Jutarnjem programu u maju prošle godine zato što je pogrdno isticao prezime Luninog oca i spomenula da je pesmu „Produžavam“ praktično poklonila Luni. A vi koji ste „bezgrešni“, povedite računa šta pišete i pretite… A pogotovo se plašite vaših misli… One su najopasnije oružje, ali protiv vas samih – poručio je Vlada na „Instagramu“.

https://www.instagram.com/p/BuWB3NagUUG/

Neki prozivaju Lunu i zbog toga što stenje u tuš kabini. I te komentare je Zlatin suprug prokomentarisao.

– Aman više… Evo sad pominju i stenjanje u tuš kabini… Kao nije u redu. Devojke, gospođe, vi što stenjete samo kada imate tvrdu stolicu…. Ako vi ne stenjete kad su one stvari u pitanju, znači da nešto ne valja. Nađite nekog zbog koga ćete stenjati. Ne krivite druge za to i ne budite ljubomorne – poručio je suprug pevačice.

https://www.instagram.com/p/BuWGV-zg8oU/

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x