Dunja uložila čak 10.000 evra u svoj nastup za Beoviziju! VIDEO

Mlada pop pevačica Dunja Vujadinović daće sve od sebe da na ovogodišnjoj “Beoviziji” ostavi utisak kako na publiku tako i na žiri koji će zajedno doneti odluku o srpskom predstavniku za odlazak u Tel Aviv, gde će se takmičiti na 64. Pesmi Evrovizije. Kako saznajemo, Vujadinovićeva je angažovala jednog od naših najboljih koreografa koji je za nju spremio nesvakidašnji nastup, a atraktivna plavuša nedavno je snimila i artwork koji će pratiti celu priču na Beoviziji. Koliko je odlučna u nameri da pobedi i osvoji srca publike, svedoči činjenica da je Dunja uložila oko 10.000 evra za celokupan nastup kako bi ostavila dobar utisak.

https://www.instagram.com/p/BuI-otkBiFP/

– Dobila sam veliki broj pohvala na račun pesme “Sedam” i to ne samo od ljudi koji me prate na društvenim mrežama i dolaze na moje nastupe, već me podržao i veliki broj kolega koji su oduševljeni pesmom. Ne bih volela da govorim o novcu koju sam uložila, jer verujem da će se to jednog dana sve isplatiti. Trenutno sam fokusirana na svoj nastup koji je u sredu veče i pozivam sve da glasaju za mene – rekla je kroz osmeh Dunja.

Foto: Predrag Pešić

Kada su na zvaničnom “jutjub” kanalu Javnog servisa emitovane sve pesme koje će se takmičiti na ovogodišnjoj “Beoviziji”, numera mlade pop pevačice Dunje Vujadinović, pod nazivom “Sedam” u samom startu je skrenula pažnju fanovima ovog popularnog takmičenja, a ona je dobila samo pohvale na račun kompozicije.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x