Luna sasula Marku: Je**le te tvoje ku*ve! Koji si ku*ac bio sa njima? VIDEO

Veliki šef je za sve ukućane imao veliki izazov, a to je da deset prijavljenih takmičara iz Bele kuće pred svima kažu tri informacije od kojih će dve biti istinite i jedna lažna. Na samom početku igre došlo je do žestoke rasprave između Maje Marinković i Lune Đogani, a sve zbog Miljane Kulić.

– Zola nije moj tip muškarca, ljubila sam se u krevetu sa zadrugarkom u „Zadruzi 1“, nikad neću reći koja je. I treće, napadala sam Lunu u „Zadruzi 1“ jer sam i ja bila ljubavnica jednom oženjenom čoveku i nikad nisam htela da priznam to – rekla je Miljana tri informacije.

– Da nije tvoj tip je laž. Ostalo je istina – rekla je Zorica.

– Ne bi Miljana bila ljubavnica kao što je Luna – rekla je Maja koja je tom rečenicom izazvala burne reakcije.

Đoganijevu je ova rečenica izbacila iz takta, pa je sa njom ušla u ozbiljnu raspravu, nakon čega je napustila prostoriju.

– Ovo je čista provokacija, ja tebe ne komentarišem i ne diram! To što hoćeš da ostaneš po svaku cenu, idi lepo i izj*bi se – rekla je Luna.

– Šta ja da radim što je ona ljubavnica – branila se Maja.

Luna se odmah pokupila i otišla iz Bele kuće, a Marko Miljković je krenuo za njom u pab. Ona je u pabu izvređala Maju i priznala šta misli o njoj.

– Ne mogu više! Nemam živaca je da je trpim, j*bale te tvoje k*rve, koji si k*rac bio sa njima? Sad neću da igram, ne interesuje me igra! Provocira me non-stop! Ide za mnom i peva Slobinu pesmu! Hoće nešto da uradi, razumeš!? Zbog tebe! Ona će da mi priča, k*rva raspala, j*be se za pare! Ja ću da je udarim, razumeš – vikala je Luna, dok ju je Marko nemo slušao.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x