Rada: Treba da budemo zahvalni što je Šabana Bog poslao baš nama!

Mnoge je uznemirila vest da je danas poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Među poznatima koje su se oglasile je i Rada Manojlović.

– Prva asocijacija na detinjstvo, na ljubav, na mog tatu (koji se sa tom pesmom takmičio na raznim takmičenjima pevača amatera), jeste najlepša ljubavna pesma svih vremena i najlepši glas koji smo ikada imali prilike da čujemo: “DOĐI DA OSTARIMO ZAJEDNO” i Šaban Šaulić. Treba da budemo srećni i zahvalni što nam je svima obeležio detinjstva, živote, ljubavi, patnje, tuge i veselja, što ga je Bog poslao baš nama, da svojim nestvarnim anđeoskim glasom miluje i probudi sva naša čula… Jednako je i njegova duša bila božanstvena, a dobrota, skromnost i topla emocija isijavala iz očiju… Mislim da smo se, kako godine i život neumitno prolaze, svi negde potajno bojali i pitali šta će biti sa estradom kada nam ne bude više bilo Šabana, ko će nam tako savršeno pevati, kad je on samo jedan, od Boga poslat? Želeli smo da ga Bog što duže poživi, da još malo uživamo u tom nestvarnom vokalu, koji je otpevao i ostavio nam nebrojeno mnogo vanvremenskih hitova… Činilo se nemogućim da nas kralj ikada napusti. I mislim da se to činilo nemogućim, baš zato što je on još za života postao besmrtan. Jedan jedini, najveći, ŠABAN ŠAULIĆ, obožavan, nikada prežaljen i nikada zaboravljen. Porodici najdublje saučešće… – navela je Rada na „Instagramu“.

 

View this post on Instagram

 

Prva asocijacija na detinjstvo, na ljubav, na mog tatu (koji se sa tom pesmom takmicio na raznim takmicenjima pevaca amatera), jeste najlepsa ljubavna pesma svih vremena i najlepsi glas koji smo ikada imali prilike da cujemo: “DODJI DA OSTARIMO ZAJEDNO” i Saban Saulic. Treba da budemo srecni i zahvalni sto nam je svima obelezio detinjstva, zivote, ljubavi, patnje, tuge i veselja, sto ga je Bog poslao bas nama, da svojim nestvarnim andjeoskim glasom miluje i probudi sva nasa cula… Jednako je i njegova dusa bila bozanstvena, a dobrota, skromnost i topla emocija isijavala iz ociju… Mislim da smo se, kako godine i zivot neumitno prolaze, svi negde potajno bojali i pitali sta ce biti sa estradom kada nam ne bude vise bilo Sabana, ko ce nam tako savrseno pevati, kad je on samo jedan, od Boga poslat? Zeleli smo da ga Bog sto duze pozivi, da jos malo uzivamo u tom nestvarnom vokalu, koji je otpevao i ostavio nam nebrojeno mnogo vanvremenskih hitova… Cinilo se nemogucim da nas kralj ikada napusti. I mislim da se to cinilo nemogucim, bas zato sto je on jos za zivota postao besmrtan. Jedan jedini, najveci, SABAN SAULIC, obozavan, nikada prezaljen i nikada zaboravljen. Porodici najdublje saucesce… 🖤🥀

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x