Vesna Rivas: Dejan je ljubomoran na Davida!

Pevačica, voditeljka i astrolog Vesna Rivas u rijalitiju „Parovi“ bila je svedok sukoba između rođene braće, Davida i Dejana Dragojevića. Kontaktirali smo je i zamolili da za portal nemazabranjenih.rs prokomentariše to što je se David u „Zadruzi“ rasplakao dok je pričao o bratu sa kojim je u svađi i da li ona smatra da je Aleksandra Subotić glavni krivac za njihove sukobe, kako se spekuliše.

– David iskreno pati za Dejanom i više je vezan za njega, a Dejan se dokazao, pojavi se ženska i on zaboravi i na majku i na brata. Snajke su, svaka vučući na svoju stranu, udaljile braću. Niti je tu Aleks negativac, a nije ni Dalila. Prosto su takve, iste, kada vole, ljubomorno posesivne su. Ne bi oni uspeli zajedno pod jednim krovom nikada, njih dvojica sa ženama. Pa makar živeli u 1000 kvadrata. Obojicu privlače žene koje u svom vidokrugu ne trpe prisustvo ni dominaciju druge žene. Za njih je spas da su dovoljno udaljeni – rekla je Vesna.

Ona tvrdi da se David prema svom bratu poneo zaštitnički i ga voli, a da je Dejan ljubomoran na Davida.
– David je slab na Dejana, voli ga, doživljava zaštitnički. A Dejan je ljubomoran na sve Davidovo i sve njegove uspehe. Samo ljubomoran brat će rođenom bratu poslati inspekciju na vrata i natovariti problem koji još uvek traje kao i suđenje. Ne bi me iznenadilo da je Dejan umešao svoje prste i u ovaj problem sa Američkom ambasadom koji sada ima David. Priča čaršija da su Dalilu i Dejana odbili za američku vizu, pa nije isključeno, kao što je Ljubi svašta napričao o rođenom bratu, slao inspekciju, prozvao rođenu majku onda porukom što je Dušica pročitala na „Pinku“, ne bi me začudilo da je tako poslao ko zna kakve pisanije i u Američku ambasadu. Taj mali, Dejan, je spreman na svakakve zloćaste radnje, samo mi nije jasno, zašto mu je duša tako zatrovana mržnjom i zlom – navela je Vesna u izjavi za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x