Miki Višnji: Tvoj dečko je kriminalac! VIDEO

Miki Đuričić je odmah po izlasku Višnje Petrović iz Bele kuće, pre nedelju dana, prokomentarisao da je ona „folirant“, a sinoć ju je prvi dočekao kada se vratila iz baraža.

Nakon što su proveli nekoliko sati pod istim krovom došlo je do žestokog sukoba Višnje i Mikija, jer je ona prenela Đuričiću da su ga gledaoci osudili zbog mnogih postupaka, a onda mu je rekla da u svađi koja je nastala neposredno pred „Zadruzoviziju 2“ nije bio pravedan.

Ti misliš da si najpametniji. Ti si mene toliko ispljuvao i onda izašao najsrdačnije da se pozdraviš sa mnom – rekla je Višnja.

Ja nisam najpametniji, ja nisam g*vno, ja nisam kvaran. Ja nisam znao da imaju kamere tamo kada sam imao s*ks sa Nadeždom. Ko je prvi prekinuo? Kasnije su tamo kamere ugrađene – pričao je besno Miki.

Potom je Miki provocirao Višnju što je svim zadrugarima prenela pozdrave od njima dragih ljudi i priznao joj da je shvatio da se njen momak bavi sumnjivim radnjama, što je još više razbuktalo njihovu svađu.

– Ti sebe ne vidiš. Dečko ti je kriminalac. To su krimi džimi priče. Višnja i njeno foliranje – pričao je besan Miki, a Višnja ovo nije želela da komentariše.

Izvor: Pink.rs

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *