U VEZI SA MIRZOM? Dunja brisala neprijatne komentare! FOTO

Mlada pop pevačica Dunja Vujadinović koja će se ove godine predstaviti publici na muzičkom takmičenju “Beovizija” gde će se boriti za prvo mesto i odlazak na 64. Pesmu Evrovizije, iznenadila je fanove na Instagramu jednom objavom.
Naime, atraktivna brineta postavila je fotografiju sa kolegom Mirzom Selimovićem, uz komentar:”Kako se, po vašem mišljenju slažu ova dva glasa?”.
S obzirom na to da Dunja do sada nije pričala o tome da planira duet sa kolegama, te da se bavi pripremama za “Beoviziju”, mnogi su posumnjali da medju njima ima nešto više od poslovne saradnje, a da je Dunjino pitanje zapravo bila provokacija.
No, Vujadinovićeva nije želela da odgovara na pitanja fanova koje je zanimalo da li su Mirza i ona u vezi, već ih je samo obrisala.
S obzirom na to da je Selimović u dugoj vezi, Dunja verovatno nije očekivala takve spekulacije i pitanja pratilaca, te ih je zbog toga i uklonila ispod zajedničke fotografije.
Zanimljivo je da će se Dunja Vujadinović ove godine predstaviti publici na “Beoviziji” pesmom koja nosi naziv “Sedam”, a kako je nedavno ispričala za domaće medije, ona očekuje dobar plasman.
– Imam velika očekivanja od “Beovizije”. Pesma je radjena po svetskim standardima i verujem da će publika biti oduševljena. Numera “Sedam” je pravi pop hit koji će se slušati i nakon takmičenja – izjavila je Dunja.

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *