PROKLETA NE BILA! Petar Nisić predstavio novi spot! VIDEO

Zvezda „Granda“ Petar Nisić, je odlučio da obraduje sve poklonike svog rada sa novom pesmom i visokobudžetnim spotom. U pitanju je numera po imenu “Prokleta ne bila” koja se dugo pripremala, ali je sada pred vama i predstavlja pravu filmsku priču koja izaziva emocije. Spot je sniman na atraktivnim lokacijama u Zemunu, Mladenovcu i Arandjelovcu.

Petar je u ovoj pesmi pokazao i talenat za autorski rad s obzirom na to da se kao interpretator već dokazao kako kroz takmičenje za „Zvezdu Granda“, tako i na live nastupima. Po pevačevom priznanju, ova pesma predstavlja krunu njegove dosadašnje karijere i najkvalitetniji projekat u kome će se pronaći svi koji su voleli i koji su osetili šta ljubav znači.

Inače, ovo je samo početak, Petar Nisić će nas obradovati sa još nekoliko novih pesama tokom 2019. i ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odlična godina za ljubitelje kvalitetne muzike i rada Petra Nisića.

“Prokleta ne bila” je dostupna na oficijalnom kanalu Petra Nisića na platformi YouTube.  Ostaje vam samo da uživate u spotu i pesmi i to vrlo brzo-klikom na link.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x