Vesna: Ljuba je ljubomorna na Aleksandru! FOTO

Sve je zaprepastilo to što se Ljuba Pantović, danas u toku programa u „Zadruzi“, na nagovor Miljane Kulić, skinula i pokazala svoje gole grudi.
Ta ista Ljuba je nedavno žestoko napadala Karađorđa Subotića kada se on pred svima skinuo go, a sada je ona nešto slično uradila. Vesna Rivas je tada javno pružila podršku Karađorđu i tvrdila je da je tim potezom Subotić zapravo razotkrio licemerno lice svoje bivše supruge. Svojim današnjim postupkom, prema Vesninom mišljenju, Ljuba je samo potvrdila sve to.

– Ovo je dno dna. Žena, majka, baka… Šta promoviše? Ili za šta se nudi? Javno poziranje i blamiranje. Puuuuu… Užaaaas…. Samu sebe demantuje kada priča o moralu, poštenju, otmenosti šampionke… Je li zato nabacivala Anu Korać Davidu, da ga razdvoji od Aleksandre i sopstvenu ćerku dovede do stanja ludila i lucidnog dela koje je diskvalifikovalo? I mamici oslobodila mesto, da pokaže i ćerki i celom svetu, da je „dobra riba „? Kukala ti majka takvoj majci. Samo je ovim delom dokazala ono o čemu pričaju svi – da je ljubomorna na rođenu ćerku i učestvovala u akciji da je diskvalifikuje, da bi došla do izražaja i produžila sebi boravak u „Zadruzi“. Ovo javno blamiranje ima samo jednu poruku – sve je na prodaju – rekla je Vesna za naš portal i dodala:

– Hvala Ljubo što si se sama ukanalila i što posle ovoga nećeš nas više smarati „visoko moralnim govorima“. Pljuvala si Karađorđa i najstrašnije dramila nad njegovom golom guzom, a ti sad zauze pozu nage domino dame za sve pare… Puuu…

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x