KRAJ STARE PESME: NAJBOLJA PRESTONIČKA KAFANA ZATVARA SVOJA VRATA! (VIDEO)

Uz nastupe najboljih klupskih pevača najbolja prestonička kafana Stara Pesma zatvoriće svoja vrata zauvek!


Posle sedam godina najboljeg provoda i najluđih kafanskih noći Stara Pesma zatvoriće svoja vrata. Pred nama su dakle poslednje, ujedno i tri najbolje noći u kafani koju ste voleli i u kojoj ste provodili, sastajali, ali ne i rastajali.

Bila je dakle ovo Stara Pesma bez tuge, tako će i ostati, tako će se i završiti, uz fenomenalan provod, sjajnu svirku i lumpovanje do jutra!

Petak ćemo početi uz najbolje zvezde Granda, a večeras će vam pevati Sandra Rešić i Miloš Brkić! Dvojac zadužen za definitvno najbolju atmosferu, a njihovi glasovi u pratnji fenomenalnog benda znače samo jedno – ludilo do zore!

Subota će biti savršena, a JOHHNY & WORKERSI garant su atmosfere koja se mora doživeti! Uvek su se svi pitali kako pesma može da natera ljude da se penju na stolove i kako zbog pevanja mogu da ostanu bez glasa, JOHHNY & WORKERSI znaju odgovor!

Kafana je ZAUVEK tamo gde su prijatelji!

Bližimo se poslednjim danima koje možemo provesti u PESMI. Ali ne i sa PESMOM. Sa PESMOM ćemo nastaviti druženje u pričama, sećanjima i uspomenama koje su ostale za ceo život. Živeće PESMA u svi delovima garada, na ulicama na krovovima u domovima. Živeće PESMA u NAMA!OVAJ VIDEO JE POSVECEN NJOJ! Kafana je ZAUVEK tamo gde su prijatelji!Info: 0631123260

Posted by Kafana Stara Pesma on Четвртак, 27. децембар 2018.

Ako nikada niste bili u najboljoj beogradskoj kafani, ovo je poslednja prilika, ali ukoliko ste bili u Staroj Pesmi, uživali u provodu, radovali se i pevali, ovo je prilika da se od ove kafane oprostite. Biće ovo veče puno pozitivnih emocijma, najboljih pesama, a pevačku “palicu” držaće Jelena Gerbec i Nemanja Staletović. Biće ovo poslednja šansa za izlazak u Staru Pesmu.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...