Anabela: Luna reaguje kao klinka, treba da posluša Markove savete!

Iza modne blogerke Lune Đogani je burna noć – ona je nekoliko puta ušla u žestoku raspravu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, zbog čega je završila u suzama. Miljković joj je zamerio to što njihovu intimu deli sa drugim zadrugarima, a Luna, s druge strane, nije ništa loše videla u tome što je sinoć ispričala cimerima da ona i Marko planiraju zajedničko tuširanje. Zbog njegovih kritika na račun njenog ponašanja, Luna je pomislila da se Marko nje, zapravo, stidi, što ju je dotuklo.

I svemu što se u toku noći i ranih jutarnjih sati izdešavalo u „Zadruzi“ informisala se i Lunina majka, pop pevačica Anabela Atijas, koju smo pozvali da nam prokomentariše sve što se izdešavalo u toku noći.

– U potpunosti se slažem sa Markom. Mislim, Luna ima pravo da ima te neke traume, posledice, kako god, posle svega što je prošla… Ali, s druge strane – vreme je da počne da veruje ponovo svom osećaju. Koliko god da nas puta izneveri, srce na kraju izabere ono pravo. Ja u ovom slučaju podržavam Marka, a Luna je odreagovala, ako tako mogu da kažem, kao klinka, ali razumem je, rovita je. Ipak, mislim da je prenaglila. Meni se Markovo ponašanje u sinoćnjoj raspravi jako dopalo, a njoj bih imala svašta da kažem. Razumem je jer znam koliko je povređena, ali ‘ajmo više, gotovo je, dosta je… – iskrena je bila Anabela za Pink.rs.

Ona je, takođe, istakla da bi volela da njena ćerka usvoji Miljkovićeve dobronamerne savete, ne samo kada je njihov odnos u pitanju, već generalno.

– Volela bih mnogo da ona usvoji ono što joj priča, mislim da on ispravno radi. Vrlo me je prijatno iznenadio. Govorim uopšteno, ne govorim o ljubavnoj vezi, u to više neću da ulazim – objasnila je pop pevačica.
Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x