Luna i Savo osvojili najvažniju pobedu na ZADRUGOVIZIJI!

Počela je druga „Zadrugovizija“. Ovog puta članovi žirija su Marko Kon, Sandra Afrika, Milena Ćeranić, Katarina Živković i Viktorija.

Pre početka takmičarskog dela, u bekstejdžu smo imali prilike da vidimo takmičare, među kojima je i Branislav Radonić Brendon. On se maskirao u splavarušu i malo ko je prepoznao da je to on ispod ženske garderobe i perike.

Na sredu je takmičenje…

Prve su se predstavile Dorotea Jovanović i Maja Marinković. One su izvele pesmu „Ne možeš da sediš sa nama“, koju u originalu izvode Kaja i Mini Mercedez.

Zerina Hećo i Jelena Vučković su izvele pesmu Seke Aleksić „Oslobodi me“. Obe zadrugarke su dobile komplimente na račun performansa.

Lepi Mića i Dragana Mitar su izveli pesmu „U snu ljubim medna usta“ Kebe i Cece. Mića je rekao da nisu vežbali za nastup.

– Mićo, niste vežbali? Pa, tako ste i zvučali! – rekla je Sandra.

Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić, Višnja Petrović i Suzana Perović su izveli scenu iz filma „Cigani lete u nebo“. Marko i Katarina su komentarisali da je ovo što su izveli pre bila komedija nego tragedija.

David Dragojević i Ana Korać su izveli pesmu „U tvojim kolima“. Više pohvala je dobio David nego Ana.

Pesmu „Jadranka“ zajedno su izvele Zorica Marković, Rebeka Popović i Snežana Ilić. Njih tri su nasmejale sve.

Luna Đogani je odabrala seksi stajling za izvođenje pesme „Pravo vreme“ koju su na sceni izveli Savo Perović i ona. Luna je dobila brojne komplimente na račun nastupa.

Brendon je dobio veliki broj komplimenata za svoj performans koji je izveo zajedno sa zadrugarima Markom Miljkovićem, Tomom Panićem i Radom Vasić.

Pesmu „Ideš za Kanadu“ izveli su Marko Petrušević, Bane Čolak i Karađorđe Subotić.

Pesmu „Blud i nemoral“ Edite i Aca Pejovića izveli su Pavle Jovanović i Olja Bajrami. Viktorija je savetovala Pavlu da odustane od pevačke karijere i navela je da se članovi žirija neki šlihtaju Pavlu zbog tezge u njegovom klubu.

Zlata Đurković i Bora Santana su izvele duetsku pesmu Tine Tarner i Erosa Ramacotija i oduševili su sve.

Miljana Kulić, Marija Kulić i Lazar Čolić su izveli pesmu „Dečko mi je umoran“. Viktorija je rekla da nije ni gledala ovaj nastup jer je Miljana izgledala kao iz najgore Madonine faze.

Adam Đogani i Nataša Moskva su izveli pesmu „Kralj diskoteka“. Nataši je Milena savetovala da promeni nadimak jer je temperamentna i u nju ne ide Moskva, koja je hladna.

Marijana Zonjić i Lazar Jeremić su izveli pesmu „Zagrli“ Goce Tržan. Marijana je ovog puta ostavila mnogo bolji utisak nego na prošlom takmičenju.

Marko Marković, Aleksa Savić, Mina Vrbaški, Nenad Aleksić Ša i Ljuba Pantović su izveli pesmu „U krvi“ i napravili su pravi spektakl na sceni.

Pobedu kod novinarskoj žirija osvojila je Miljanina ekipa, pobedu kod stručnog žirija ekipa Nenada Aleksića Ša, na „Facebook“-u pobedili su Ana i David, a Luna i Savo na SMS glasanju.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Luna i Savo osvojili najvažniju pobedu na ZADRUGOVIZIJI!”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x