Mirela: Aleksandra nije žrtva, jedina žrtva je Klaudija!

Mirela Lapanović je imala priliku da prati kako je počinjala veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića jer su sve troje bili učesnici iste sezone rijalitija „Parovi“. Dragojević je javno prevario Aleksandru sa Anom Korać, a starletu iz Slovenije ovakav ishod ni malo nije iznenadio.

– David i Aleksandra su bili rijaliti par, napolju nisu živeli zajedno. On nakon rijalitija svaki put beži od nje u Ameriku. Dok je bio u Americi ona je imala ljubavnu aferu sa biznismenom Tigrom. Znam da je verenički prsten iz „Parova“ od produkcije i da nisu bili vereni spolja. Njihova veza je bila rijaliti veza i ništa više. Aleksandra Subotić je kriva i za svađu dva brata što je veliki greh. Ona je kriva što ne pričaju Dejan i David – rekla je Mirela i dodala:

– Aleksandra je lagala čitavu naciju i glumila je lažni abortus. U alkoholisanom stanju, obnažena je gazila zastavu Srbije.
Mirela tvrdi i da je Aleksandra pokazala da je nezahvalna, pre svega prema „Pinku“ koji joj je pružio veliku priliku da zaradi pare.

– Devojka se u pravom svetlu pokazala u „Zadruzi 2“. Posesivna je i agresivna što se videlo dok je gazila i udarala Vladimira Tomovića, pesnicom je udarila Ramonu i Minu. Lagala je, što su svi imali prilike da vide u „Zadruzi 2“. Mislim da je ona najveće razočaranje „Pinka“. Ona je pljuvala vlasnike te televizije, a oni su njoj dali priliku da zaradi pare za svoje dete. Umesto da se bavi Davidom i Anom, neka se posveti ćerkici i počne novi život. Davida nikad nisam videla srećnijeg i on je rođen za Anu Korać. Divan par su i milina ih je gledati. Aleksandri je potreban dobar psiholog i treba da prestane da razmišlja o rijalitiju i da se posveti ćerkici, koja treba da joj bude na prvom mestu. Aleksandra je izašla jer je shvatila da nije bitna. Ukopala se u svoje laži i pukla je psihički. Treba da se posveti detetu koje nije uz nju godine, a ne da se bavi „Instagramom“ i snima „lajvove“ – rekla je Mirela za naš portal.

Slovenka smatra i da Aleksandra nikako ne može biti žrtva.

– Sve je to karma Klaudije Čabarkape, jer je ona točila suze dok su joj Ljuba i Aleksandra uništavale brak, u kojem je u to vreme stekla troje maloletne dece. Jedina žrtva je tu Klaudija, a nikako Aleksandra Subotić. Za kraj lažne veridbe je isključivo kriva Sandra, a David je trpeo psihičko nasilje koje nijedan muškarac ne bi trpeo – zaključila je Mirela u izjavi za portal nemazabranjenih.rs.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x