Dragana: Za ona dva sladoleda ću tek da te ukanalim! VIDEO

Dragana Mitar odlučila je da raskrsti sve sa Pavlom Jovanović i to za Badnje veče. Iako je običaj da se pruži ruka pomirenja, Dragana je odlučila da stavi tačku na njihovu priču. Njihova priča zavrtela se u rijalitiju, nakon što je Pavle ušao, predstavio se kao biznismen i Draganin bivši dečko, što je iznerviralo bivšu Modelsicu.

Dragana je prišla Pavlu do kreveta, a potom je htela da raspravi sa njim danima već pokrenute teme o kojima nije udarena završnica. Naime, tokom emisije ,,Pitanja novinara“ Pavle je izjavio da njegova bivša ljubavnica nema novca ni za dva sladoleda, što je Draganu izuzetno povredilo, pa sa tim u vezi imala je šta da mu poruči.

– Za ona dva sladoleda ću tako da te ukanalim. J*be mi se šta će ko da kaže, i za tebe i za muža i za bilo koga. Ja ne mogu da slušam iznošenja tvoje priče, ti imaš prava da pričaš, ali za stolom, a ne po ćoškovima – izjavila je Dragana.

Potom je Dragana njemu natrljala na nos sve stvari koje je on uradio, pa im je stavila epitet da su to mnogo gore stvari, jednu od njih jeste da mu je devojke ostala trudna, ali ju je tu Pavle prekinuo.

– Ti si ljuta, pa si tako na**kana – izjavio je Pavle.

– Alo dečko, ti si ušao u rijaliti zbog mene, predstavio si se kao uvoznik, ovo, ono i rekaosi da si moj bivši dečko, kao da me ni treba pomoć. Ovde sam ušla bez ičije pomoći. Šta sam ja? Bolesnik, pa da mi treba psihijatrijska pomoć – iznervirano je govorila Dragana.

Dragana nije odustajala, iako je Pavle njoj predlagao da prekinu razgovor, nije želela, jer joj je namera bila da jedno zauvek stave tačku na njihov odnos, jer kako je ona izjavila, odlučila je da se posveti svom mužu Siniši i detetu, koji je čekaju napolju.

Pogledajte snimak!

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x