Žena Bobana Rajovića ljuta zbog njegovog najnovijeg snimka!

Nova pesma pevača Bobana Rajovića „Guzo moja“, izazvala je brojne polemike, a on je u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića izjavio da mu je čak i supruga zamerila što je snimio singl pod ovim nazivom.
-Promovišem novu pesmu „Guzo moja“, i svi mi volimo… Muškarci vole da vide žensku guzu. I žene ponekad nazivaju svog momka ili muža: „Guzo moja“ i mislim da je simpatično, u stvari ne mislim nego vidim da je naišlo na dobru reakciju. Jedino ko se malo protivio, jedino ko je bio malo skeptičan je moja žena koja je rekla: „Malo je neozbiljno, ti praviš ozbiljnu karijeru“. Ali i ona mene zove:“Moja guzo“.
S obzirom na to da je na estradi 19 godina, Lav je zamolio Bobana za savet mlađim kolegama:
-Mislim da ovi novi pevači malo pogrešno shvataju sve i trebalo bi više da se bore. Ja sam počeo 2000. godine karijeru, sledeće godne slavim 20 godina postojanja i napraviću veliki koncert. A mlađe kolege se prebrzo uobraze i misle da su postali zvezde. S jednom ili dve pesme, s jednim ili dva albuma misle da su postali zvezde, ali to nije dovoljno, trebalo bi više da se radi. Moraju malo više i kvalitetnije da rade – savetovao je Boban.
Šta je još kazao Boban o svom braku i supruzi Dragani, kao i da li odoleva obožavateljkama pogledajte u „Kontraviziji“ u nedelju od 19.15 časova na televiziji „Pink“.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *