MATORA PUKLA! Tomićeva pljunula Marijanu! VIDEO

Nakon što se Ša iznervirao zbog Marijane Zonjić koja mu je opsovala majku, zadrugari među kojima je bila Jovana Tomić Matora su zajedno sa njim izašli u dvorište gde su šetali i smirivali ga.
Tom prilikom oni su negativno govorili o ovoj ukućanki, a u jednom momentu Jovana Tomić Matora je ušla u spavaću sobu gde je otišla do kreveta u kom je bila Marijana Zonjić i počela da se svađa sa njom.
Zatim je nastala žestoka svađa u kući, a u trenutku kada joj je Marijana rekla da je „debela“ Jovana je sa sebe skinula majicu kako bi joj pokazala svoje telo, a onda je pljunula ovu svoju cimerku.
– Kada ti tu ruku budem zavrnula! Sada ću ja da te k*ram – izjavila je Jovana.
– Debela – rekla je Marijana.
– Debela? Treba li da se skidam ovde? Da ti j*bem mamu malu balavu – pričala je Matora.
Sa svojom svađom ove ukućanke Bele kuće nastavile su i u dnevnoj sobi u koju se vratio iz dvorišta Nenad Aleksić Ša, a dok se Matora svađala sa Zonjićevom i Ša je ušao u novu raspravu sa Marijanom.
– Nju ne pogađa ništa! Nju su j*bali u b*lju i tukli je. Ona voli to. To nju ne boli kad joj neko kaže. Sledeći put kada mi bude ovo uradila, ima da je puknem pesnicom, jer to i hoće. Imaš sreće što sam te pljunula. Svaki put kada mi kažeš da sam debela ima da dođem sa svojim masnim s*sama i da ti se unesem u facu. A to što te je j*bao mali Jeremić, za to ćutite! Gurao ti iz d*peta, pa u usta. Kako te nije sramota da meni koja sam lezbejka kažeš da pušim k*rac – vikala je Matora.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x