Kako li će Aleksandra reagovati? Vesna Rivas podržala Karađorđa!

Aleksandra Subotić je najavila da će promeniti prezime nakon što se Karađorđe Subotić skinuo i potpuno go pred svim zadrugarima skočio u bazen. Ona je besna na oca i rekla je da je to što je on uradio bolesno.

Vesna Rivas ili „mama rijalitija“ je dosad uvek podržavala Aleksandru, ali interesantno da je u ovoj situaciji ona podržala Karađorđa.

– Kraaaaaalj 👑👑👑 Kad klošari i plitki mozgovi budu shvatili šta je ovim potezom ustvari uradio, biće im kasno za popravke, ispravke komentara itd. Hahahaha, Kraaaalj 👑 verovala sam u njegove tri sedmice, rodni kod mu je 777, numero 3. Hej, ovo je inače njegova godina, sudbinska. Em je 2019. ta numero 3 em od juna počinje energetska godina 3. Vidim da je od prvih dana god. 3, krenuo u ofanzivu. Toooooooo. 👑 E sad „pametnu „Ljubu pitajte novinari, dal je shvatila pravu poruku… Eh, da ima iole mozga, ne bi stigli na njegov teren i u njegovo vreme. Yeeeees, što sam srećna 👑👑👑Gol, gol, gol 🤝💪🤝To majstore. Svesno ili nesvesno, ali ti si POBEDIO. I može slobodno da se zatvori knjiga priča iz Kaluđerice. Krivo mi je što idem da radim, pa ne mogu da krenem sa polemikama ali… Ljudi, čim završim noćas emisiju, dolazim da pričamo i polemišemo. Vauuuuu, Karađorđe Pobednik Zadruge 2. Ende. Hahahaha, mnogoooo sam srećna – navela je Vesna na „Instagramu“.

https://www.instagram.com/p/BsOPvp4BXDy/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x