SPEKTAKULARNO I U BEČU: Bane Paunović i Adrijana Popović u „najluđoj noći“ oduševili goste u Fejsu!

Praznična euforija u novogodišnjoj noći osetila se i u klubu „Fejs“ u Beču. Pod palicom maestralnog pjevača Baneta Paunovića gosti su uživali do ranih jutarnjih sati. Velika podrška takođe rame uz rame bila je i koleginica Adrijana Popović koja je prisutne repertoarom Šemse Suljaković i Jane doslovno „izbila iz cipela“.

Pristigli gosti iz svih krajeva Evrope su uživali, posebno grupa devojaka iz Zagreba i društvo iz Švajcarske. Videlo se to iz minute u minut, čas Bane , čas Popovićka priređen je zaista jedan pravi spektakl. Da zaista važe za kvalitetne i prave profesionalce svog zanata, činjenica je u samom njihovom rokovniku gdje su termini do kraja godine skoro svi popunjeni.

Iako je radio bolestan, pod upalom grla, Bane nam je otvoreno u razgovoru priznao koliko je žarko želio da ispoštuje dogovoreno.

-Tačno je da sam bio jako bolestan. Ali, kada potvrdim tezgu posao je za mene svetinja, trudio sam se maksimalno da ispoštujem cenjene goste, što se dalo i videti višečasovnim horskim pevanjem prisutnih. Na kraju bih poželio ovim putem svima srećnu novu godinu, puno sreće , a posebno zdravlja, jer kad je čovek zdrav zaista može sve -priča popularni pevač.

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *