Ovako je Sara reagovala zbog odvratnih komentara! FOTO

Pevačica Sara Reljić ima veliku podršku na društvenim mrežama, ali među brojnim komplimentima, nađe se i po neki negativan. Čak i poprilično uvredljiv. Zbog ovakvih situacija, ona je reagovala na svom profilu na „Instagramu“.

View this post on Instagram

Dress by @diamondvictorymirkopucijasevic ❤️

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on

– Dragi moji, nemojte da se uznemiravate zbog odvratnih komentara koje ljudi pišu ispod mojih slika. Ta ista osoba iza tog lažnog profila gaji gnev i mržnju ne samo prema meni, nego i prema drugim nacijama i verama. Vređa ljude koji joj nisu ništa nisu skrivili uključujući i mene. Ali, takve osobe nikada neće biit ništa u životu. Takve osobe nikada ništa neće napraviti u životu osim lažnih profila da šire mržnju iz njih. Ja im istinski želim da nađu svoj mir i da udome neko kuče (nebitno koje rase) i da urade neko dobro delo. P.S. „pouzdani izvori“ sa lažnih profila mogu samo da plaču iza tastature i ekrana – navela je Sara u svojoj objavi.

Inače, da podsetimo, Sara je 2019. godinu dočekala radno u Pragu, a u snimku ispod pogledajte šta je ona poželela posetiocima našeg portala.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *