Ni kišno i snegovito vreme nije sprečilo fantastičan provod na Trgu u Kalesiji! ILDA ŠAULIĆ PEVALA PRED NEKOLIKO HILJADA LJUDI…

Opština Kalesija zahvaljujući sredstvima i ogromnoj podršci aktuelnog načelnika Seada Džafića i ove godine organizirala je doček „najluđe noći“ na otvorenom. Petominutni vatromet, sjajni muzički gosti, novogodišnji paketići za najmlađe sve je ono što je nekoliko hiljada građana pozdravilo uz ovacije u noći za pamćenje. Za spektakularno druženje i fantastičnu atmosferu na Trgu bila je zadužena popularna folk pevačica Ilda Šaulić. 

Da su građani pomenute opštine puni topline i ljubavi prema svojim gostima, videlo se odmah na samom početku. Nekoliko hiljada ljudi pri samom pojavljivanju okupiralo je pevačicu želeći razne selfije i fotografije. Iako je bilo hladno i kišovito, to ipak nije sprečilo građane da pod kišobranima višesatno slušaju svoju omiljenu pevačicu.

-Uvek mi je drago i novo predivno iskustvo kada pevam u Bosni. Ovde se baš oseti toplina, radost i ljubav ovih divnih ljudi, prokomentarisala je pevačica na kraju.

Načelnik Džafić se takođe pobrinuo da najmlađe mališane obraduje i sa 1.000 paketića. Nakon što je izvedena i novogodišnja predstava, osmeh i radost mališana je izmamio i suze majki koje su bile oduševljene potezima opštinskih vlasti.

Facebook komentari

Tags from the story