Ekskluzivna fotka sa svadbe Dragane Mitar! FOTO

Članica grupe „Models“ Anastasija Buđić je Draganu Mitar upoznala zahvaljujući upravo ovoj grupi jer je i zadrugarka nekada, ali kratko, bila deo ovog sastava. Manje je poznato da je Dragana grupu napustila kada je ostala u drugom stanju sa svojim aktuelnim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

Za portal nemazabranjenih.rs, Stejsi, koja je i Draganina drugarica, otkriva koliko je upućena u to kako brak Siniše i učesnice rijalitija funkcioniše i koliko joj je poznata priča da je Draganu suprug maltretirao.

– Ne znam ništa o tome što je sinoć ispričala. Iskreno, ja znam da Gaga i Siniša imaju vrlo skladan brak. Na prvom mestu mi je ona drugarica, ali kroz nju sam upoznala i njenog supruga. Bila sam na devojačkoj večeri kod nje i na samom venčanju. Za mene je brak svetinja i najveća kruna ljubavi između dvoje ljudi. Poštujem to i ne usuđujem se da zalazim i komentarišem nečiju intimnost. Oboje ih volim i poštujem. Na prvom mestu Gagu i verujem da će uspeti sve probleme u braku da prevaziđu – rekla je Anastasija i dodala:

– Navijam za Gagu i Sinišu jer prednost uvek dajem ljubavi, braku i deci. Sve ostalo se da prevazići i prolaznog je karaktera kao kijavica ili grip.

Anastasiju smo zamolili da nam otkrije kakav je utisak stekla o Draganinom suprugu.

– Moj utisak o njemu je da je super čovek i da puno voli Draganu – rekla je Anastasija za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x