Dragana Mitar tvrdi da trpela maltretiranje u braku!

U toku sinoćne emisije u „Zadruzi“ Dragana Mitar je otkrila da je njen suprug Siniša Dragutinović jako ljubomoran i posesivan. Ona je priznala da je nesrećna u tom braku, a otkrila je da od supruga trpela i maltretiranje.
– Od tog našeg nezdravog odnosa i gde se ljudi mnogo vole, tu mislim da ima i mnogo svađa. Pogotovo kada je reč o našem odnosu. Prvo da kažem neka svađa između nas koja je bila, to je bilo dok sam ja bila trudna. Možda neki peti šesti mesec. Ne sećam se koji su bili razlozi naše svađe. Možda se i sećam. To su bili njegovi neki izlasci dok sam ja bila trudna i neki ispadi ne mogu da se setim. Tu je došlo do sukobljavanja između mene i njega gde sam se ja dosta uznemirila i potresla, gde je on dosta galamio i vikao, i gde je intervenisala i policija s tim da ja nisam htela da podnesem prijavu protiv njega. Pošto se to dogodilo tri puta. Druge dve situacije su bile prošle godine u toj nekoj razdvojenosti gde smo mi malo udaljili jedno od drugog, gde sam ja htela da se razvedem… To je taj strah za koji si me pitao. Gde sam ja htela da se razvedem, ali sam uvek bila uslovljena sa tim da, ako se razvedem, dete će pripasti njemu i tako neke te stvari – ispričala je Dragana.
Ona je još otkrila da su se tokom jedne žestoke svađe oni gađali stvarima i da je on nju u jednom slučaju bacio na krevet. Interesantno je da je ona više puta tokom ove priče navodila da ne želi da kaže ništa loše o svom suprugu jer je on otac njenog deteta i čak da ne žali što se pomirila sa tim istim suprugom koji ju je maltretirao. Dosta čudno je bilo to što je nakon ove isposvesti Dragana, koja tvrdi da i dalje voli svog supruga, završila u zagrljaju bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića, koji ju je tešio nakon svega.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x