Slavica Ćukteraš iznenadila svoju publiku! VIDEO

Nakon višegodišnje pauze kako bi se posvetila porodici, pevačica Slavica Ćukteraš rešila je da se vrati svojoj velikoj ljubavi, muzici, i to na veliku radost njenih fanova koji su bili oduševljeni kada je objavila numeru „Da bih s tobom ostala“. Nakon nje, Slavica je obradovala sve baladom „Budi samo moj“ za koju je rekla da je njoj posebno draga, a sada je došlo vreme za nešto potpuno drugačije.

Naime, Slavica je danas obožavaocima njene muzike predstavila pesmu „U prolazu“ za koju je snimila i spot koji je potpuno drugačiji od onoga što se od nje očekivalo.

– Jedva sam čekala da svojoj vernoj publici, koja me je divno dočekala, podarim nešto novo i drugačije. Nakon dve balade bilo je vreme da pred njih izađem sa brzom pesmom, u koju sam jako sigurna. Spot je drugačiji od onoga što sam do sada radila i mislim da će ceo taj paket, i pesma i vizuelni efekat, učiniti da moja publika još više zavoli ovu pesmu. Ovo je moj dar za Novu godinu svim divnim ljudima koji me vole – poručila je Slavica.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *