Dragana otkriva: Luka Modrić voli pesme Ane Bekute, Lepe Brene i Tanje Savić! FOTO

Orkestar Aleksandra Ace Sofronijevića pre nekoliko dana bio je zadužen za atmosferu na jednom privatnom veselju najboljeg fudbalera sveta Luke Modrića.

Sa Sofrinim orkestrom u Zagrebu pevala je Dragana Gaga Aleksić, a ona je za portal nemazabranjenih.rs otkrila svoje utiske o hrvatskom fudbaleru. Nas je zanimalo i čije sve pesme su se te večeri našle na repertoaru ove superfinalistkinje treće sezone “Pinkovih zvezda”.

– Bilo je predivno i bilo je veliko zadovoljstvo deliti istu prostoriju sa takvim uspešnim ljudima. Luka voli našu muziku i njegova supruga i on su đuskali naročito uz hitove Lepe Brene, Ane Bekute i Tanje Savić – rekla je Dragana za naš portal i dodala:

– Mogu da kažem da sam uživala u celokupnoj atmosferi jer je to bio skup pozitivnih, ostvarenih i uspešnih ljudi. Luka i njegova supruga su bili divni domaćini i lepo smo se družili sa njima do ranih jutarnjih sati.

Inače, na ovom Lukinom privatnom veselju pevali su i Toni Cetinski Sergej Ćetković. Dragana privatno voli kako pevaju ova dva pop pevača pa su njih dvojica dodatno doprinela njenom celokupnom pozitivnom utisku o toj večeri.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...