Nekad dečak, a danas vlasnik brojnih hitova! Da li ga prepoznajete? FOTO

Folk pevač Bojan Tomović je vlasnik velikih hitova kao što su „Motorola“, „S prijateljima na sto“, „Nemoj da me ostaviš“, „Jugić“ i na „Na distanci“. Iako su stari hitovi, ove pesme se i danas nalaze na repertoarima mnogih di-džejeva širom regiona.

Mi ovog puta nismo imali nameru da vas podsetimo na neke od hitova ovog folk pevača, već na to kako je on izgledao kada je bio dečak. Na prvoj fotografiji podsetili smo vas na to kako je Tomović izgledao u detinjstvu, a na vama ostavljamo da procenite koliko se promenio.

Inače, Bojan je nedavno predstavio nekoliko novih pesama, među kojima je i pesma „Kockice“. Ko dosad nije, tu pesmu može da posluša u linku ispod.

Facebook Comments

Tags from the story

5 Comments

  • Njegova najbolja pesma je Nisam te zaboravio, a sto se tice izgleda, fascinantno je kako ovog slatko dete sa slike sada izgleda kao podbuli alkoholicar, neznam koliko Bojan ima godina, mozda 37,38 , ali mnogo starije izgleda.

  • Nikada mi nije bio simpatican,a na Farmi je dokazao da je agresivni alkos.Ima par dobrih pesama,ali dzabe mu sve kad javno podrzava Lunu i Slobu i nemoral,sto znaci da je i on sam takav.Mora da ga je njegova cimerka sa Farme Anabela debelo potplatila da joj bar neko od kolega javno podrzi nemoralnu cerku. p.s. KIJA JE KRALJICA!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *