Karleuša na Pinku posle pet godina: Već vidim kako Željko piše otvoreno pismo za mene…

Jelena Karleuša vratila se na televiziju Pink nakon više od pet godina zabrane i u prvih 40 minuta uspela da svojim izjavama izazove potrese.

Nakon što je pozdravila vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, Karleuša se osvrnula na sve one koji su likovali zbog toga što se godinama nije pojavljivala na ovoj televiziji. “Mnogi su likovali što se nisam ovde pojavljivala, ali evo ja im sada šaljem jedan veliki poljubac. Nikada više neću biti zabranjena,” poručila je ona i našalila se.

“Ja već vidim Željka kako piše otvoreno pismo za mene u nacionalnom dnevniku. Ne znam, Željko i Milica znaju da sam ja porodični prijatelj, nisam organizovala otmicu niti bilo šta. Ja sam vrlo jasna,” otkrila je.

Potom se okrenula na nedavni sukob sa reperima Bubom Corellijem i Jalom Bratom. “Oni su doživeli da se njihovo ime spominje uz moje i to je veliki uspeh. Ja mislim da se buba loži na mene, to je baš pokazao. Ne mislim da je taj Buba imao ništa loše (da kaže), nego je tog dana preterao sa gledanjem mojih slika. Kada se bude izvinio… nemam problem sa njima, čak su mi simpatični,” kaže Jelena.

“Čovek me je izvređao, a ja nikad nisam imala ružnu reč. Njihova muzika mi ima neku foru, iako ne razumem ništa, ali vozi. Koliko će da vozi, to je drugo pitanje,” iskrena je ona, pa se osvrnula i na Maju Berović.

“Maja Berović mi je simpatična ali je brainless. Nema stav. Stav na bilo koju temu je “mu“. Zato oni ne traju. Ona je kineska kopija Jelene Karleuše i to je problem svih njih. Zato ne traju i neće trajati,” iskreno je otkrila pop diva i objasnila da, iako se politički izjašnjava, nikad nije bila režimska pevačica.

“Stav ne mora da mi se sviđa ali moraju da ga imaju. Na estradi su ljudi malograđani, plaše se za svoje dupe i neće da ga kažu. Ja imam stav na svaku društvenu pojavu i temu. Ti ne, ja da. Svi se utrkuju da budu režimske pevačice i pevači, što je meni nonsens. Vlast se smenjuje i onda doživiš da moraš da ovim novima iznovi i iznova, da ne kažem šta… to je katastrofa. Zato je muzika dodirnula dno, zato pevači nemaju leba da jedu, a vladaju polumozgovi iz tri lepe.”

Kada su u pitanju njene nove pesme, Jelena je rešila da otkrije naziv novog singla koji uskoro izlazi. “Nova pesma, koja izlazi jako brzo se zove Lajk i to će biti najveći hit 2019. godine.  Ceo album je u hip-hop i trep fazonu,” a onda dodala:

“Ja volim da pevam, ali ne moram. Radim ovaj posao skoro četvrt veka i došla sam u poziciju da ne moram i radim čistog srca. Ko god radi posao zbog love, neće trajati.”

Izvor: Tracara.com

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...